fbpx

WEB

Tekst og Billede leverer indhold til hjemmesider, og samarbejder med kreative og erfarne webdesignere. Vi opbygger hjemmesiderne i Open Source-platformen WordPress, der gør det prismæssigt overkommeligt at udvikle gode web-løsninger.

Hjemmesiden er jeres virksomheds ansigt udadtil. Når tekst, grafik, fotos og video fremstår harmonisk og professionelt, er der stor sandsynlighed for, at potentielle kunder bliver på jeres hjemmeside i længere tid, fordi den afspejler jeres faglige ekspertise og professionalisme.

Vi producerer jeres hjemmeside fra første skitse til sidste punktum, og sørger for indhold og layout. I samarbejde med jer skaber vi en færdig og køreklar hjemmeside med udseende og funktioner efter jeres ønsker.

Med WordPress er intet statisk – alt kan ændres, og jeres hjemmeside vil til hver en tid fremstå dynamisk. WordPress er SEO-venlig og lettilgængelig, har høj sikkerhed og ydeevne, og en lang række forskellige temaer, I kan vælge imellem. Hjemmesider oprettet i WordPress er responsive, og tilpasser sig derfor smartphones, tablets og skærme i alle størrelser.

Vi har blandt andet produceret hjemmesider for Atlas Timber & Hardwood, Dønnerup Gods, Maglesø Plantage og Skovsøhus Natur ApS.

Overlad produktionen af web, tekst, grafik, fotos og video til os, og brug i stedet tiden på det, I er bedst til i jeres virksomhed.