fbpx

WEBTEKSTER

Vores værktøjskasse er fyldt med sproglige redskaber og metoder, der gør dine tekster fokuserede og levende at læse for din målgruppe. Vi…

  • gør kompliceret stof enkelt, interessant og forståeligt.
  • skriver aktivt, konkret og varieret.
  • lokaliserer dårligt sprog.
  • strukturerer og løfter dine tekster sprogligt, så budskabet træder kort og tydeligt frem, og fastholder læserne.

Dit brand og dit produkt udvikler sig løbende, og det skal din hjemmeside gerne afspejle gennem opdateret tekst, billeder og video.

Hjemmesiden er din virksomheds ansigt udadtil. Tekst, grafik og billeder bør derfor fremstå professionelt, så potentielle kunder bliver på din hjemmeside så længe som muligt.

Internettet er mange virksomheders vigtigste kommunikationsplatform, og i dag er sociale medieprofiler som Facebook, Instagram, Twitter og LinkedIn en stor og vigtig del af en virksomheds samlede brandstrategi. Har din virksomhed en eller flere sociale medieprofiler, bør de til stadighed opdateres og holdes levende i samklang med virksomhedens kommunikationsstrategi, hvis de skal bidrage til fortsat vækst.

Det er tidskrævende at holde selv en mindre virksomheds hjemmeside eller sociale medieprofil opdateret og dynamisk med nyheder, artikler og billeder. Overlad derfor opgaven til os, og brug i stedet tiden på det, du er bedst til i din virksomhed.