fbpx

OM TEKST OG BILLEDE / KLIMAJOURNALISTEN

Velkommen til Tekst og Billede / Klimajournalisten. Vi fortæller historier med fokus på virksomheders klimatiltag, klimamålsætning og arbejde med FNs verdensmål – og fortæller også historier om alt muligt andet.

Vi producerer fængende, faktabaseret storytelling med udgangspunkt i virksomhedens værdier. Vi får øje på historierne, så omverdenen får øje på jer. Se VIDEOKAMPAGNE her.

Trine Helene Henrichsen, eneste kvind på arbejdspladsen.Vores force og ekspertise er, at vi formidler og producerer på tværs af tekst, lyd, foto og video – det ene kompletterer det andet, og dermed kan vi tage kunden fra ét niveau til det næste. Vi skaber værdi for vores kunder, fordi vi gør deres budskaber skarpe og deres virksomhed mere synlig gennem nyhedsbreve, pressemeddelelser, webtekster, artikler, billeder og video i (fag-)medier og på sociale medier. Det giver stigende opmærksomhed, øget omtale og bedre bundlinje.

Vi har solid erfaring med alle former for journalistik, og sætter os hurtigt ind i jeres virksomhed og branche. Vores kunder kommer fra vidt forskellige brancher, og vi fortæller derfor vidt forskellige historier.

Vi samarbejder med eksperter inden for miljørådgivning, webdesign, grafisk design og illustration, så jeres opgave bliver løst på bedst mulige måde.

Klimajournalisten / Tekst og Billede er grundlagt af Trine Helene Henrichsen, som er uddannet faglært landmand, jordbrugsteknolog og cand.comm. i Journalistik fra Roskilde Universitet med speciale i fortællende journalistik.

Mere end 10 års erfaring som foto- og videojournalist, redigeringstekniker og kommunikationsansvarlig. Medlem af Dansk Journalistforbund og Foreningen ​af Energi- og Miljøjournalister.

Samarbejdspartnere: groconsult, KIRK Grafisk og Thomas Langer Webdesign.

Klimajournalisten/Tekst og Billede er centralt placeret ved Roskilde, og løser opgaver for kunder overalt i Danmark. Alt tekst-, foto- og videomateriale på tekstogbillede.dk er produceret af Trine Helene Henrichsen.